Jezik  europaeuropaUnited KingdomUnited KingdomSlovenijaSlovenijaRussiaRussia

Blog

Spregovorimo o bombaža

Spregovorimo o bombaža

Bombaž je naravno tkanina najbolj zahteval na svetu in eden od prvih, ki je znano, da človeštvo. To je bil imenovan "belo zlato", ker je izsušena rek, oblikovani vojaške spopade in celo odpeljali v suženjstvo.

22/03/2017
Čudovit lan

Čudovit lan

Zdi se, da je zanimivo, mogoče povedati o lanu? Vsi vemo, da je samo naravni material, ki je narejeno iz iste tovarne. Vendar pa smo pripravili nekaj zanimivih dejstev za vas, od katerih ste verjetno slišali že prej.

12/10/2016
Prosimo, izpolniti - Batist!

Prosimo, izpolniti - Batist!

Premium Batist je naša najljubša tkanina, izdelana iz lanenih ali bombažnih vlaken. To je privlačna, tanek in prozornega. Priljubljenost tega materiala je v toplih državah zelo visoka.

02/09/2016
 Bela ali krema bombaž izbrati?

Bela ali krema bombaž izbrati?

Mnogi pravijo, da je razlika med belo in v barvi smetane z našimi proizvodi komaj opazen, vendar je še vedno tam. Ob nakupu, ne pozabite, da je belo - tako imenovani "Sneguljčica", in smetana - klasična barva vanilijevo kremo.

20/07/2016
 Seznanitev s čipko. Nadaljevanje.

Seznanitev s čipko. Nadaljevanje.

V tem članku,bomo še naprejgovorili orazličnih vrstčipke.Kot tudirazličnimi tehnikami.

Ti se naučijoveliko,obljubo;)

23/06/2016
 Seznanitev s čipko

Seznanitev s čipko

Čipka odločitev je iglo nastala na prehodu v obrti in umetnosti. Čipka je prišla k nam iz pradavnih časov in povpraševanja na ta dan. Vabimo vas, da začnejo potovanje v svojo čarobno svetu.

14/06/2016